Skole og Samfund får pris for mobbeprojekt

FOLKESKOLEN: Skole og Samfund har fået en europæisk pris for mobbeprojektet "Trivselsambassadører".
Anders Heissel

Forældrene spiller en vigtig rolle i kampen mod mobning, og vi håber, prisen vil få endnu flere forældre til at melde sig som trivselsambassadører.

Benedikte Ask Skotte
Formand for Skole og Samfund

Forældreorganisationen Skole og Samfund fik i weekenden en pris fra den europæiske forældresammenslutning EPA for projektet "Trivselsambassadører".

Prisen blev givet for originalitet, projektets bidrag til uddannelse, involvering af forældrene, udvikling af skole/hjem-samarbejdet, samt fordi projektet let lader sig efterligne i andre europæiske lande.

"Jeg er stolt over denne internationale anerkendelse af Skole og Samfunds arbejde for at formindske mobning i skolen. Vi fik bl.a. prisen, fordi projektet let lader sig omplante til andre lande. Forældrene spiller en vigtig rolle i kampen mod mobning, og vi håber, prisen vil få endnu flere forældre til at melde sig som trivselsambassadører," siger formand for Skole og Samfund Benedikte Ask Skotte.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Uddannelse

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024