Folkeskolereformen går online

NY HJEMMESIDE: Undervisningsministeriet har offentliggjort en ny hjemmeside, der skal gøre danskerne klogere på den nye folkeskolereform.
Ledere, lærere, elever, pædagoger og forældre kan nu finde information om folkeskolereformen på en ny hjemmside, som Undervisningsministeriet har oprettet.
Ledere, lærere, elever, pædagoger og forældre kan nu finde information om folkeskolereformen på en ny hjemmside, som Undervisningsministeriet har oprettet. Foto: Colourbox
Jesper Birch

Lærere, ledere, pædagoger, elever og forældre får nu et digitalt værktøj til at føre den nye folkeskolereform ud i livet.

Det skriver Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse.  

En ny hjemmeside sætter fokus på de mere end 60 konkrete erfaringer, som mange af landets folkeskoler allerede har med den nye reform. På hjemmesiden ligger der eksempelvis interviews med ansatte i folkeskolen

Dokumentation

Baggrund

Den nye hjemmeside er en del af de initiativer, som Undervisningsministeriet vil gennemføre i forbindelse med implementeringen af reformen.  

De tre typer af initiativer er:

  • Korps af læringskonsulenter, der skal give kommuner og skoler rådvigning. Korpset skal oprettes i begyndelsen af 2014
  • Et ressourcecenter for folkeskolen, som skal indsamle viden om skolerne og give den videre til lærere, pædagoger, ledere, elever og forældre. Ressourcercenteret er oprettet. 
  • En vidensportal, som skal afløse den nuværende EMU. Portalen skal oprettes i forlængelse af Fælles Mål, som dækker over de vigtigste faglige tekster til folkeskolens fag og emner.
Kilde: uvm.dk 

 


Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Uddannelse

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024