Undervisningsministeren svarede langsomt

TID: Kun en tredjedel af alle § 20-spørgsmål blev besvaret i rette tid af undervisningsministeren i sidste folketingssamling.
Marie Dissing Sandahl
I sidste folketingssamling lykkedes det kun undervisningsministeren at svare på § 20-spørgsmålene i rette tid i 37 procent af tilfældene. Det viser Folketingets årsopgørelse. Dermed er undervisningsministeren en af de ministre, som var langsomst til at svare - kun overgået af sundhedsministeren og klima- og energiministeren. Svarfristen for et § 20-spørgsmål er normalt fire uger, medmindre der aftales en individuel svarfrist.

Til gengæld var undervisningsministeren hurtigere end gennemsnittet af sine ministerkollegaer til at svare på spørgsmål i den såkaldte "almindelig del", hvilket vil sige spørgsmål, som ikke knytter sig til lovforslag. Her blev 76 procent af de 529 spørgsmål besvaret i rettidigt, mens gennemsnittet blandt alle ministre er 70 procent.

Ministeren var indkaldt til 79 samråd i sidste folketingssamling.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Uddannelse

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024