UVM støtter samarbejde mellem folkeskolen og kommunale aktører

KORT NYT: Undervisningsministeriet afsætter tre millioner kroner til at udvikle folkeskolens samarbejde med andre kommunale aktører som ungdomsskoler og musikskoler.
Fakta

Om puljen
Puljens formål er at støtte projekter, der bidrager til at udvikle kvaliteten af undervisning og understøttende undervisning i folkeskolen i sammenhæng med ungdomsskoletilbud, kommunale musik-, kunst- og kulturskoler og kommunale klubtilbud.

Puljen kan søges af kommuner eller foreninger, der repræsenterer ungdomsskoler, kommunale musik-, kunst- og kulturskoler eller kommunale klubtilbud.

Der kan søges om tilskud i perioden tirsdag den 1. april til fredag den 2. maj 2014.


Kilde: uvm.dk

Med en ny pulje på tre millioner kroner vil Undervisningsministeriet støtte initiativer, der bidrager til at udvikle kvaliteten af undervisningen i folkeskolerne. Støtten skal gå til projekter, der kan udvikle sammenhængen mellem folkeskolen og kommunale aktører som ungdomsskoletilbud, musik-, kunst- og kulturskoler og kommunale klubtilbud. Det skriver Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse. 

Der kan for eksempel søges støtte til udarbejdelse af artikler og video, erfaringsopsamlinger, vejledninger, analyser og udvikling af undervisningsmaterialer inden for puljens formål.

”Med den nye skoledag skal skolerne i højere grad inddrage lokalsamfundet, herunder ungdomsskoler, og arbejde endnu tættere sammen med fritidstilbud, så eleverne får en mere sammenhængende dag med både undervisning, pædagogiske og musikalske aktiviteter. Det kan bidrage til at styrke elevernes trivsel og læring. Vi har nu afsat en pulje på 3 millioner kroner, som kommuner og foreninger kan søge, og erfaringerne og materialerne fra projekterne stilles frit til rådighed, så alle kan få glæde af det,” skriver undervisningsminister Christine Antorini (S) i en pressemeddelelse. 

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Uddannelse

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024