Analyse af 
Rasmus Dahl Løppenthin

Vi mangler stadig svar på, hvordan SVM vil udfylde de blanke sider i ældrereformen

De længe ventede anbefalinger fra Sundhedsstrukturkommissionen har ikke gjort os klogere på, hvordan regeringen vil sikre sammenhæng i plejen og behandlingen af multisyge ældre. 

Regeringen undlod at indtænke sundhed i sit ældreudspil. Et halvt år senere er vi fortsat ikke klogere på, hvordan regeringen vil styrke samspillet mellem ældreplejen og sundhedssektoren.
Regeringen undlod at indtænke sundhed i sit ældreudspil. Et halvt år senere er vi fortsat ikke klogere på, hvordan regeringen vil styrke samspillet mellem ældreplejen og sundhedssektoren.Foto: Arthur J . Cammelbeeck
Rasmus Dahl Løppenthin

Da regeringen i slutningen af januar afsluttede sin godbidsturne til de danske medier og præsenterede ældreudspillet i sin helhed, glimrede en central søjle ved sit fravær.

Sundhed. 

Det er en kendsgerning, at en stor del af brugerne af ældreplejen også har en eller flere kroniske lidelser og derfor jævnligt er i kontakt med sundhedsvæsenet. 

Altinget logoÆldre
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget ældre kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024