Claus Hjort nedtoner fejl i sygedagpenge

DAGPENGE: Beskæftigelsesministeren er tryg ved kommunernes behandling af sygedagpenge. Han afviser samtidig oppositionens forslag om dummebøder og frit lejde til kommunerne i sager om sygedagpenge.
Der er stadig for mange fejl i kommunernes behandling af sygedagpenge, men det går den rigtige vej, sagde Claus Hjort Frederiksen (V) onsdag på et samråd.
Der er stadig for mange fejl i kommunernes behandling af sygedagpenge, men det går den rigtige vej, sagde Claus Hjort Frederiksen (V) onsdag på et samråd. Foto: Krifa/Lars Stig Madsen
Anders Heissel

Der er mange penge i sygedagpenge-området for kommunerne, så hvis lokalpolitikerne begyndte at engagere sig i området, ville de finde ud af, hvor mange svømmehaller de kan bygge for de penge, de sparer på området.

Claus Hjort Frederiksen (V)
Beskæftigelsesminister

Selvom kommunerne laver fejl i op til en femtedel af sager om sygedagpenge, går det den rigtige vej.

Det understregede beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) onsdag på et samråd om kommunernes fejl i behandlingen af sygedagpenge.

Det var Socialdemokraterne, der havde trukket ministeren i samråd, efter at en undersøgelse fra LO har vist, at næsten halvdelen af kommunernes afgørelser om at stoppe sygedagpengene i Region Sjælland har vist sig at være fyldt med fejl.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024