DF vil holde fri fra lovgivningen

LOVGIVNING: Året er fyldt op med klimatopmøde og finanskrise, så lad os holde året fri fra love og rydde op i de eksisterende, siger DF's arbejdsmarkedsordfører, Bent Bøgsted. Sympatisk, men tåbeligt, siger SF og Venstre.
Hvorfor ikke holde et lovgivningsfrit år og få ryddet op i den eksisterende lovgivning, siger Bent Bøgsted, arbejdsmarkedsordfører for Dansk Folkeparti.
Hvorfor ikke holde et lovgivningsfrit år og få ryddet op i den eksisterende lovgivning, siger Bent Bøgsted, arbejdsmarkedsordfører for Dansk Folkeparti.
Anders Heissel

Jeg tror egentlig, det ville være sundt, hvis vi tog et år i Folketinget uden at lave nye love udover finansloven.

Bent Bøgsted
Arbejdsmarkedsordfører for DF

Når klimatopmødet til december og den nuværende økonomiske hovedpine lægger beslag på så mange ministerier, bør man overveje tanken om helt at holde fri med flere love i år.

Den opsigtsvækkende tanke kommer fra arbejdsmarkedsordføreren fra Dansk Folkeparti.

"Jeg tror egentlig, det ville være sundt, hvis vi tog et år i Folketinget uden at lave nye love udover finansloven. Så kunne vi i stedet rydde op i den eksisterende lovgivning, og så tror jeg faktisk, at vi kunne få sorteret meget unødvendig lovgivning, der dækker ind over hinanden, væk. Så ville samfundet også få tid til at indrette sig efter lovgivningen, for vi er tilbøjelige til at komme med ny lovgivning, inden eksempelvis kommunerne har indrettet sig. Det ville være sundt at komme på plads," siger Bent Bøgsted.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024