Støjberg: Perlerække af initiativer vil hjælpe ledige

LEDIGHED: Er hæmningsløs udbetaling af dagpenge virkelig regeringens svar på den stigende ledighed, undrer Socialdemokraterne sig. Lang perlerække af tiltag vil hjælpe de ledige, siger Inger Støjberg (V).
Inger Støjberg (V) var onsdag i folketingssalen for at svare på spørgsmål om den stigende ledighed.
Inger Støjberg (V) var onsdag i folketingssalen for at svare på spørgsmål om den stigende ledighed.Foto: Rasmus Nielsen/Altinget.dk
Anders Heissel

Det eneste, regeringen gør, er at udbetale over 15 milliarder kroner i dagpenge til næste år. Er man virkelig tilfreds med det?

Bjarne Laustsen
Medlem af Arbejdsmarkedsudvalget for Socialdemokraterne

Når der næste år udbetales mere end 15 milliarder kroner i dagpenge, er det så virkelig regeringens eneste tiltag med den stigende ledighed?

Det spørgsmål rettede Bjarne Laustsen, medlem af Arbejdsmarkedsudvalget for Socialdemokraterne, til beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) i spørgetiden onsdag i folketingssalen.

Men beskæftigelsesminister Inger Støjberg understregede, at Danmark er inde i en periode med lavkonjunktur og en del af en global krise.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Arbejdsmarked

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024