Løkke bør tale om krisestyring

ÅBNING: Lars Løkkes første åbningstale bør fokusere på håndteringen af krisen, mener både S, SF og DF, der dog ikke forventer meget nyt under solen.
SF, S og DF efterlyser et bud fra Løkke på jobsituationen.
SF, S og DF efterlyser et bud fra Løkke på jobsituationen.Foto: Rasmus Nielsen/Altinget.dk
Anne Bjerregaard

Jeg har mine tvivl på, han kommer med noget ud over det, vi kender, men man kunne håbe på lidt flere tiltag, der vil styrke beskæftigelsen.

Bent Bøgsted
Arbejdsmarkedsordfører (DF)

Når Lars Løkke Rasmussen tirsdag går på Folketingets talerstol, så er der brug for konkrete politiske løsninger på krisens problematikker, mener flere arbejdsmarkedspolitikere. Desværre tror selvsamme politikere ikke, der er meget at komme efter i statsministerens første åbningstale.

"Jeg er meget bekymret for, at han kommer med alt for lidt. Jeg er ikke optimist. Han vil fortsætte den hidtidige linje, som praktisk talt er at træde vande," siger SF's arbejdsmarkedsordfører, Eigil Andersen, om sine forventninger til tirsdagens åbningstale.

DF: Tvivler på nyt
Han efterlyser et statsminister-fokus på mere arbejdsmiljø-indsats, uddannelsesrettigheder til arbejdsløse og langt mere jobskabelse. Og også flere jobs står højt på ønskesedlen hos Dansk Folkeparti, når det kommer til indholdet af åbningstalen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024