Velfærdsoverblikket: Coronakonsekvenser, lyntest og en matematikopgave til Rosenkrantz-Theil

En række af regeringens ministre skal i samråd om blandt andet coronaens konsekvenser for danske kræftpatienter, folkeskoleelevernes evner i matematik og Arbejdstilsynets arbejdsgange. Få overblikket over ugen på velfærdsområdet her.

Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil skal på et samråd forholde sig til, at danske 4. klasse elever er blevet dårligere til matematik.
Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil skal på et samråd forholde sig til, at danske 4. klasse elever er blevet dårligere til matematik.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Mads Mose Vikkelsø

Velkommen til ugens velfærdsoverblik, hvor vi dykker ned i ugens begivenheder. Det er endnu en uge i samrådenes tegn, hvor sundhedsminister Magnus Heunicke og børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil blandt andet skal i aktion. Men vi sniger os også til lidt arrangementer hos KL og en tur forbi Arbejdstilsynet. Få overblikket her.

MANDAG

Verdensmål i kommunerne
Mange kommuner tænker allerede i bæredygtige politikker og strategier og har igangsat flere projekter til gavn for miljøet eller socialområdet. KL inviterer nu til en række virtuelle møder om, hvordan FN’s Verdensmål kan tænkes ind i det kommunale arbejde. Fokus vil være på, hvordan man bygger bro mellem de globale mål og den kommunale praksis.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Arbejdsmarked

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024