Grønlands største erhvervskonference udskydes et år

UDSKYDELSE: Risikoen for, at coronarestriktioner vil smide grus i maskineriet, betyder, at Grønlands største erhvervskonference og en konference for forsvarsindustrien udskydes et år.

Kulturhuset Katuaq i centrum af Nuuk må vente et år med at lægge hus til de to konferencer.
Kulturhuset Katuaq i centrum af Nuuk må vente et år med at lægge hus til de to konferencer.Foto: Camilla Hylleberg / Visit Greenland
Andreas Krog

Op mod 500 erhvervsfolk, embedsmænd, politikere og lignende må vente et år ekstra med at sætte hinanden stævne ved Future Greenland-konferencen, der normalt afholdes i maj måned i ulige år.

Grønlands største erhvervskonference skulle være løbet af stablen for syvende gang i kulturhuset Katuaq i Nuuk den 18. og 19. maj i år. Men Grønlands Erhverv vurderer ikke, at der er udsigt til væsentligt ændrede forhold vedrørende restriktioner og vaccinationsplaner i forbindelse med COVID-19. Organisationen skønner, at de nuværende restriktioner vil være en hindring for en god afvikling af konferencen i år.

Derfor har man besluttet at rykke arrangementet lige knap et år til den 17. og 18. maj 2022.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024