Om  
Birthe Skaarup

Birthe Skaarup genopstiller ikke

DF's medlem af Københavns Borgerrepræsentation og mangeårige formand for Folketingets Sundhedsudvalg, fhv. folketingsmedlem Birthe Skaarup, har besluttet sig for ikke at genopstille til det kommende kommunalvalg, når partiet sætter sin kandidatliste 18. marts.
Christian Juhl Mølgaard
Birthe Skaarup lod sig overtale af partiforeningen til at stille op til kommunevalget i 2009 og fik her over 4000 personlige stemmer. "Efter en lang politisk værnepligt for Dansk Folkeparti i både by- og amtsråd i Århus efterfulgt af ti år i Folketinget, heraf syv år som formand for Folketingets Sundhedsudvalg, er tiden nu inde til, at familielivet skal have førsteprioritet," siger hun i en pressemeddelelse. "Det at have været med i dansk politik har givet mig mange oplevelser på godt og ondt; de gode oplevelser overskygger klart de mindre gode, siger Birthe Skaarup. Man bliver grebet af at kunne være med til at træffe og føre beslutninger ud i livet, som kan give borgerne en bedre hverdag. Særligt de sociale og sundhedsfaglige områder som hospices, ældrepleje, alternativ behandling, ordentlig hjælp til kræftramte og bekæmpelse af ventelister til sygehusbehandling har stået mig nær, og derfor vil jeg også fortsætte mit arbejde inden for Kræftens Bekæmpelse, som jeg mener, gør et fremragende stykke arbejde," slutter Birthe Skaarup.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Birthe Skaarup

Fhv. MF (DF), amtsrådsmedlem, medlem af Borgerrepræsentationen og Aarhus Byråd
Virksomhedsøkonom (Aarhus Købmandsskole 1988)

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024