Om  
Andreas Nordseth

Mandefald i Søfartsstyrelsens topledelse

Søfartsstyrelsens to vicedirektører, Troels Blicher og Ruth Lauridsen, har med få måneders mellemrum opsagt sine stillinger. Direktør afviser sammenhæng med forestående flytning til Korsør.

Anders Redder

Der er store udskiftninger på vej i Søfartsstyrelsens ledelse, hvor de to vicedirektører, Troels Blicher og Ruth Lauridsen, i løbet af den seneste tid har opsagt sine stillinger.

Det sker i et år, hvor styrelsen som et led i udflytningen af statslige arbejdspladser flytter fra København til Korsør.

Ifølge Finans.dk har Troels Blicher Danielsen fået nyt job som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet fra 1. april, mens Ruth Lauridsen endnu ikke har fundet en ny stilling.

Ifølge Søfartsstyrelsens direktør, Andreas Nordseth, har opsigelserne ikke noget at gøre med den forestående flytning. 

"Det er selvfølgelig altid en udfordring, når gode folk går, og det skærpes, når det er topledere. Men det er en del af virkeligheden, at medarbejdere får karrieremuligheder eller nye udfordringer andre steder, særligt i en tid hvor ledigheden er lav. Det er et sammentræf, at det sker samtidig med den forestående flytning til Korsør. Mange af vores medarbejdere ser frem til flytningen. Vi har et super godt hold i styrelsen, så vi holder skruen i vandet og kører på med vores spændende agenda," skriver han i en mail til Altinget.

Søfartsstyrelsen flytter ifølge planen til Korsør ved udgangen af 2017.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Andreas Nordseth

Direktør, Søfartsstyrelsen, formand for Europas Maritime Sikkerhedsagentur
maritimlektor (DTU 1989)

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024