På LA's familiekonference blev barnevognene budt ind, men influencernes ønsker clashede med partiets værdier

Da Liberal Alliance havde inviteret en lang række kendte stemmer til familie-konference på Christiansborg, lød løsningsforslagene ikke som noget, der kunne komme fra partiet selv. Men det er heller ikke det vigtige, siger ordfører.

Selvom anbefalingerne fra et erfaringspanel af forfattere, radioværter og influencere ikke nødvendigvis var sød musik i LA's ører, kan partiet alligevel tage noget med sig, siger politisk ordfører.
Selvom anbefalingerne fra et erfaringspanel af forfattere, radioværter og influencere ikke nødvendigvis var sød musik i LA's ører, kan partiet alligevel tage noget med sig, siger politisk ordfører.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Ella Hjalmsrud Jørgensen

Barnevognene stod parkeret langs Landstingssalens vægge, og sporadisk måtte gæstetalerne se sig kortvarigt afbrudt af et barns pludren eller skrig.

Hævet over tilhørerne stod et “erfaringspanel” og delte ud af anbefalinger til politikere, der gerne vil gøre livet bedre for børnefamilierne:

Flere sygedage til forældre lig reglerne i Sverige. Fuld løn under barsel. Bedre normeringer i dagsinstitutionerne.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024