Grønt overblik: Det skal du holde øje med

Det er i denne uge, at vi finder ud af om Dan Jørgensen får sin grønne kommissærpost. Men ugen byder også på en ny rapport fra Klimarådet samt en række grønne konferencer på både den nationale og internationale scene. Få overblik over ugens grønne begivenheder her.

Dan Jørgensen var en af de mere muntre ministre, da han i august afgav sin portefølje til klimaminister Lars Aagaard. Tirsdag finder vi ud af om han og regeringen får sit ønske opfyldt om en vigtig grøn portefølje.
Dan Jørgensen var en af de mere muntre ministre, da han i august afgav sin portefølje til klimaminister Lars Aagaard. Tirsdag finder vi ud af om han og regeringen får sit ønske opfyldt om en vigtig grøn portefølje.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Simon Friis Date

Godmorgen, og velkommen til en ny uge i dansk politik, hvor vi blandt andet finder ud af, om den afgående minister for udviklingssamarbejde og global klimahandling får en vigtig grøn portefølje, sådan som han selv og regeringen håber. Men der er også gang i konferencer på både den nationale og internationale scene.

Altinget har samlet de vigtigste grønne begivenheder her.

Mandag:

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024