Tidligere spindoktor truer med retssag

Jeg mener, at jeg har en utrolig god sag, og at det er umuligt at føre sandhedsbevis i retten for de beskyldninger, som er blevet rettet imod mig

Henrik Gade Jensen
Tidligere spindoktor for kirkeministeren
Kirkeminister Tove Fergos tidligere spindoktor vil have en undskyldning af TV 2 og avisen Information for deres udsagn om, at han havde "forbindelser til nazistiske kredse". Ellers vil han trække medierne i retten, oplyser han.

»Jeg mener, at jeg har en utrolig god sag, og at det er umuligt at føre sandhedsbevis i retten for de beskyldninger, som er blevet rettet imod mig«, siger Henrik Gade Jensen i følge flere medier.

Kirkeminister Tove Fergos (V) tidligere såkaldte spindoktor, Henrik Gade Jensen, truer TV 2 og Information med en injuriesag, hvis de to medier ikke ”uforbeholdent beklager” at have bragt ærekrænkende udtalelser om ham.

Henrik Gade Jensen fratrådte som presserådgiver den 25. november sin stilling, efter at han samme dag i Information var blevet anklaget for blandt andet at have ”forbindelser til nazistiske kredse”. TV 2 gengav samme dag i stationens nyhedsudsendelser udsagnene.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024