Ordstyrer med hang til at afbryde skal styre Danmarks største forsamlingshus

"Jeg afbryder politikerne for deres egen skyld," siger Clement Kjersgaard, som skal give den demokratiske samtale kunstigt åndedræt på Folkemødet. Altinget har talt med den vedholdende debatvært om ægte dialog, demokratiets tilstand og om, hvad almindelige mennesker skal forvente sig af mødet med ham og toppolitikere -  vil de også blive afbrudt?  

Foto: Kåre Viemose
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Forestil dig en gammel træjolle foran hovedscenen på Folkemødet. I den står Clement Kjersgaard og hiver publikum efter tur op til sig. Her får de lov at lufte en vision, en ide, en drøm for Danmark.

På scenen sidder et udsnit af landets toppolitikere. De skal forholde sig til de input, der kommer fra jollen, som også kan komme på videoer fra borgere, der ikke har haft mulighed for at tage turen til Bornholm.

Meget af det, der i dag tæller som demokratisk samtale, ender med at være en camouflage for det faktum, at der ingen samtale er

Clement Kjersgaard
TV-vært, debattør, foredragsholder









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024