Direktør skal udvikle robotter til sundhedshjælp

Virksomheden RoboBusiness Europe er gået enegang fra Blue Ocean Robotics og ansætter dermed en ny direktør Marianne Andersen.

Sara Ridder

Blue Ocean Robotics, der til juni skal afvikle en stor europæisk robotmesse i Odense, har udskilt RoboBusiness Europe som eget firma, og den nye direktør hedder Marianne Andersen.

”Det vigtigste for os på kort sigt er, at vi får skabt et handlekraftigt, super motiveret team, der kan få samlet virksomheder, universiteter, investorer, foredragsholdere, besøgende fra Danmark såvel som fra udlandet. Vi skal arbejde tæt sammen med de forskellige interessanter – det er på deres succes, at vores succes kan måles,” siger Marianne Andersen til Udvikling Fyn

Marianne Andersen er uddannet svagstrømsingeniør og har en eMBA. Hun har en baggrund inden for international marketing, forretningsudvikling og innovation og har beskæftiget sig med sundhedshjælp, og hvordan robotter kan bruges til dette.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024