ICDK: Fødevareindustrien kan hente inspiration til udvikling i Galilæa

KOMMENTAR: Fødevareindustrien står midt i en uhørt transformation, blandt andet drevet af efterspørgslen på nye ingredienser og nye produktkategorier som plantebaseret kød og mælk. Danske virksomheder er i fuld gang – men de kunne passende hente inspiration i Israel, skriver det danske innovationscenter i Tel Aviv. 

Galilæa i det nordlige Israel er et af landets mest frugtbare områder og et naturligt udgangspunkt for en ny foodtech-sektor
Galilæa i det nordlige Israel er et af landets mest frugtbare områder og et naturligt udgangspunkt for en ny foodtech-sektor

Af Lasse Vinther-Grønning og Samuel Scheer
Henholdsvis direktør og innovationsrådgiver, Innovation Centre Denmark, Tel Aviv 

Danmarks fødevareproducenter er i et globalt kapløb om at udvikle fremtidens fødevarer, der kan sikre den store danske landbrugseksport, som i dag tegner sig for cirka 30 procent af den samlede eksporterede vareværdi.

Det fordrer en konstant og højteknologisk udviklingsindsats i hele kæden fra gård til gaffel.

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Digital

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024