Ny direktør for Copenhagen Healthtech Cluster

Thomas Hammer-Jakobsen skal stå i spidsen for Copenhagen Healthtech Cluster og sætte projektet Greater Copenhagen på verdenskortet.

Sara Ridder

Thomas Hammer-Jakobsen skal fra marts være direktør for Copenhagen Healthtech Cluster (CHC), der skal sætte Greater Copenhagen på verdenskortet inden for udvikling og eksport af sundheds- og velfærdsteknologi. Her vil hans fokus først og fremmest være at samle CHCs samarbejdspartnere om den fælles vision og sætte en række aktiviteter i gang.

Greater Copenhagen-projektet består blandt andet i intensivt at udvikle fremtidens sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger og sikre, at de omsættes til eksport, vækst og arbejdspladser. Region Hovedstaden og Region Sjælland er gået sammen om at markedsføre sig internationalt under brandet Greater Copenhagen. 

Thomas Hammer-Jakobsen er stifter af Copenhagen Living Lab og har her stået i spidsen for en række danske og internationale innovationskonsortier med fokus på ældreområdet og den globale demografiske forandring. Før dette var han programchef for innovation i Danmarks Radio og divisionschef for DR’s børne- og unge enheder & DR’s regionale enheder.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024