Konsulentfirma henter afdelingschef som ny partner

JOBNYT: Konsulentfirmaet Muusmann har ansat afdelingschef Malene Højsted Kristensen fra Sundhedsdatastyrelsen som ny partner. 

I dag har Malene Højsted Kristensen ansvaret for en stor del af den nationale anvendelse af sundhedsdata i Sundhedsdatastyrelsen.
I dag har Malene Højsted Kristensen ansvaret for en stor del af den nationale anvendelse af sundhedsdata i Sundhedsdatastyrelsen.Foto: Sundhedsdatastyrelsen
Sine Riis Lund

Fra i mange år at have arbejdet med sundhed i det offentlige, tager Malene Højsted Kristensen nu skridtet ind i det private.

Hun forlader 1. juni sin stilling som afdelingschef i Sundhedsdatastyrelsen for i stedet at starte som partner i konsulentfirmaet Muusmann.

Her skal hun ind og styrke den portefølje i Muusmann, som har med sundhedsvæsenet og særligt "Den nye sundhedssektor" at gøre, skriver konsulentfirmaet på sin hjemmeside. Hun skal særligt arbejde med områderne styring, analyse, digitalisering og evaluering.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024