Mere end to ud af fem ansatte i Erhvervsministeriet savnede bedre work-life balance i begyndelsen af 2021

Mens Erhvervsministeriets medarbejdere var hjemsendt i januar og februar 2021, manglede mere end 40 procent af dem en bedre balance mellem deres arbejdsliv og privatliv. Work-life balancen har siden forbedret sig, men er stadig det mest kritiske parameter for trivslen blandt de ansatte i ministeriet.

Et stort mindretal tal af de ansatte i Erhvervsministeriet savnede en bedre balance mellem deres arbejdsliv og privatliv, mens de arbejdede hjemmefra i første halvdel af 2021. Arkivfoto. 
Et stort mindretal tal af de ansatte i Erhvervsministeriet savnede en bedre balance mellem deres arbejdsliv og privatliv, mens de arbejdede hjemmefra i første halvdel af 2021. Arkivfoto. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Et større mindretal på mere end fire ud af ti ansatte i Erhvervsministeriet efterspurgte en bedre balance mellem deres privatliv og arbejdsliv i de to første måneder af 2021. 

Det viser fire trivselsundersøgelser i Erhvervsministeriet fra januar til maj 2021.

Undersøgelserne, som Altinget har fået aktindsigt i, er foretaget for at sætte særligt fokus på trivslen blandt ministeriets medarbejdere, mens de har været hjemsendt. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024