Om  
Thor Skov Jørgensen

Coop finder ny topchef hos energiselskabet OK

Thor Skov Jørgensen er ny administerende direktør i Coop. Han kommer fra en stilling som finansdirektør i energiselskabet OK.

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Emilie Tilma

"En stor udfordring. En stor mulighed."

Sådan indleder Thor Skov Jørgensen et opslag på sin LinkedIn, hvor han offentliggør, at han skifter sin rolle som finansdirektør hos energiselskabet OK ud med rollen som administerende direktør hos Coop.

"Det er en stor ære at blive betroet ansvaret for en virksomhed med mere end 150 års historie og stor samfundsmæssig betydning, og jeg er ser frem til snart at tilslutte mig mine næsten 40.000 nye kollegaer i Coop," skiver han.

Læs også

Thor Skov Jørgensen er dog heller ikke et helt ny ansigt i dagligvarebranchen. Han har tidligere besiddet ledende stillinger hos Netto, Føtex og moderselskabet Salling Group. Senest besidder han stillingen som finansdirektør i det danske energiselskab OK.

"Det har været en grundig proces med flere kompetente kandidater, og jeg er glad for, at vi er endt med Thor. Han har gennem en årrække vist sig som en meget dygtig dagligvareleder, og han vil sikre et det nødvendige stærke fokus på drift og lønsomhed – og samtidigt styrke dét, der gør Coop til noget ganske særligt: at være en lokal forankret, bæredygtig og medlemsejet dagligvarehandel," skriver Coops formand, Pernille Skipper, på Linkedin.

Thor Skov Jørgensen er uddannet i virksomhedsadministration fra CBS. Han tiltræder stillingen hos Coop 19. juni.

Læs også

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thor Skov Jørgensen

Adm. direktør, Coop Danmark
m.sc. (CBS 2007), b.sc. (CBS 2005)

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024