Regeringen vil sætte sagsbehandlingsloft på 18 måneder for produktionsvirksomheder

Flere industriparker og hurtigere sagsbehandling skal skabe bedre rammer for produktionsvirksomheder. Det mener regeringen, der i et nyt udspil har afsat over 100 millioner kroner til netop det formål. Pengene tages fra landdistriktsudspillet og life science-strategien, der stadig lader vente på sig. 

Erhvervsminister Morten Bødskov præsenterede fredag regeringens udspil i i Kalundborg sammen med og by-, land- og kirkeminister Morten Dahlin og uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund.  
Erhvervsminister Morten Bødskov præsenterede fredag regeringens udspil i i Kalundborg sammen med og by-, land- og kirkeminister Morten Dahlin og uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund.  Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Produktionsvirksomheder oplever, at mangel på information og uigennemsigtige myndighedsprocesser er en udfordring, når de skal etablere nye produktionsfaciliteter.

Det kan i værste fald hæmme væksten og jobskabelsen.

Sådan lyder det fra regeringen, der torsdag præsenterer udspillet "Rød løber til produktionsvirksomheder" i Kalundborg.









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024