DI savner analyser fra Kollerup om statslig superfond

I lighed med Venstre efterspørger DI analyser, der viser, at Simon Kollerups superfond skulle være bedre for dansk erhvervsliv end de eksisterende konstruktioner. Erhvervsorganisationen trækker dog i land på sin oprindelige kritik af fusionen. "Vi er landet et fornuftigt sted," lyder det.

I Industriens Hus på Rådhuspladsen er man tilfreds med, hvordan konstruktionen bag den nye statslige superfond er endt, men man savner analyser fra erhvervsministeren. Arkivfoto. 
I Industriens Hus på Rådhuspladsen er man tilfreds med, hvordan konstruktionen bag den nye statslige superfond er endt, men man savner analyser fra erhvervsministeren. Arkivfoto. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

"Vi har fremlagt vores visioner og svaret Folketinget på en række spørgsmål, vi har fremlagt det hele."

Sådan lød det torsdag fra erhvervsminister Simon Kollerup (S), da Venstre kritiserede ham for ikke i tilstrækkelig grad at have fremlagt analyser, som viser, at den nye statslig superfond er en god ide. 

Men Venstre er ikke de eneste, der mener, at der mangler analyser på området.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024