Regeringen lander aftale om generationsskifte og sanering af erhvervsstøtten

Sammen med en række af Folketingets partier har regeringen nu indgået en aftale om blandt andet at sænke beskatningen på generationsskifte, hæve fradraget på udgifter til forskning og udvikling og sanere erhvervsstøtten. 

For blot en uge siden præsenterede regeringen en ny erhvervspakke med skattelettelser for 1,8 milliarder kroner. Nu er der landet en aftale med flere af Folketingets partier.
For blot en uge siden præsenterede regeringen en ny erhvervspakke med skattelettelser for 1,8 milliarder kroner. Nu er der landet en aftale med flere af Folketingets partier.Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

Blot en uge efter at regeringen præsenterede sit udspil til en erhvervspakke med skattelettelser for 1,8 milliarder kroner, er der nu en aftale på plads med Folketinget partier.

Det skriver Skatteministeriet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at regeringen har indgået en aftale med Radikale Venstre, Konservative, Danmarksdemokraterne, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti om blandt andet at sænke beskatningen på generationsskifte, hæve fradraget på udgifter til forskning og udvikling samt at sanere erhvervsstøtten på en række områder.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024