På skolen for moderne superhelte er drømmen at udklække det næste Novo Nordisk

Iværksættere er blevet superstjerner, der sælger en livsstil, de unge vil have. Det er tydeligt på Jesper Buchs Iværksætterakademi, hvor eleverne strømmer til. Men ikke alle kan indfri drømmen om at blive den næste Jesper Buch – og spørgsmålet er også, om de skal det?

I sommeren 2023 startede Jesper Buchs Iværksætterakademi op under handelsskolen Niels Brock. Her sidder de 91 første elever i børssalen og bliver budt velkommen af Jesper Buch.
I sommeren 2023 startede Jesper Buchs Iværksætterakademi op under handelsskolen Niels Brock. Her sidder de 91 første elever i børssalen og bliver budt velkommen af Jesper Buch.Foto: Niels Brock
Marie Møller Munksgaard

Jesper Buchs velkendte ansigt kigger ind i kameraet. 

Han har et venligt, men bestemt smil på læberne. Og så er han ulasteligt klædt, lige som vi kender ham, i jakkesæt og slips. 

“Du kan nu komme på Jesper Buchs iværksætterakademi. Du får den viden, de færdigheder og de holdninger, der skal til for, at du kommer til at sparke røv!” 

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024