Genopretningsfondens formand: "Vi kommer ikke til at bruge alle pengene i Genopretningsfonden"

Danmarks Genopretningsfond kommer ikke til at bruge hele fondens pulje på 10 milliarder kroner. Det afslører fondens bestyrelsesformand, Torben Möger Pedersen. "Der vil helt sikkert være færre virksomheder, som har brug for Genopretningsfondens midler," siger han. 

Genopretningsfondens bestyrelsesformand, Torben Möger Pedersen, peger særligt på luftfartens følgeerhverv som en sektor, der får særligt brug for fondens økonomiske hjælpemidler. 
Genopretningsfondens bestyrelsesformand, Torben Möger Pedersen, peger særligt på luftfartens følgeerhverv som en sektor, der får særligt brug for fondens økonomiske hjælpemidler. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Christoffer Lund-Hansen

Selvom staten har afsat op imod 10 milliarder kroner til at hjælpe store danske virksomheder, som er hårdt ramt af coronakrisen, gennem Danmarks Genopretningsfond, kommer fonden ikke til at bruge alle pengene. 

Det fortæller Genopretningsfondens formand, Torben Möger Pedersen, til Altinget.

"Vi kommer ikke til at bruge alle pengene i Genopretningsfonden," siger Torben Möger Pedersen, der også er administrerende direktør for PensionDanmark. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024