Om  
H.C. Østerby
Klaus Flæng

S vælger ny spids, der vil afløse Holstebros mangeårige borgmester

Klaus Flæng bliver Socialdemokratiets spidskandidat i Holstebro Kommune, efter den siddende borgmester, H.C. Østerby, har meddelt, at han ikke genopstiller. 

Den afgående borgmester, H.C. Østerby, har siddet på posten i 16 år, men i juni offentliggjorde han, at han giver den tjans videre til en anden socialdemokrat. 
Den afgående borgmester, H.C. Østerby, har siddet på posten i 16 år, men i juni offentliggjorde han, at han giver den tjans videre til en anden socialdemokrat. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Frida Flinch

Efter socialdemokraternes borgmester i Holstebro, H.C. Østerby, offentliggjorde, at han ikke genopstiller til Kommunalvalget næste år, har det været usikkert, hvem der skal overtage pladsen. 

Nu peger pilen på Klaus Flæng. Det oplyser DR

Socialdemokratiets nye spidskandidat i Holstebro Kommune fik det først af vide få timer før, at partiets lokalafdeling i Holstebro offentliggjorde det. 

"Det er en underlig morgen. Det kører rundt i kroppen på én. Jeg blev ringet op her fem minutter i syv af formanden, at nu peger pilen på dig. Jeg er meget, meget glad og stolt," siger Klaus Flæng til DR. 

Læs også

Klaus Flæng er i dag formand for Holstebro Kommunes Børne- og Familieudvalg.

Men hvis det lykkes ham at vinde holstebroernes stemmer til Kommunalvalget i 2025, kan han skifte den stilling ud med borgermesterposten i Holstebro Kommune. 

Den afgående borgmester, H.C. Østerby, har siddet på posten i 16 år, men i juni offentliggjorde han, at han giver den tjans videre til en anden socialdemokrat.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

H.C. Østerby

Borgmester (S), Holstebro Kommune
pædagog (1980), videreuddannelse (Lærerhøjskolen i Aarhus)

Klaus Flæng

Byrådsmedlem (S), Holstebro Kommune, formand for Børne- og Familieudvalget
salgsassistent

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024