Mette Frederiksen skifter titel i S-erhvervsklub efter kritik: "Det er en tilståelsessag"

Socialdemokratiets erhvervsklub omtaler ikke længere Mette Frederiksen og de andre topministre som ministre, når den indkalder til møder. I stedet tituleres statsministeren nu som 'partiformand'. Transparency mener, at der er tale om "en tilståelsessag." For at undgå enhver tvivl fremgår ministertitler ikke længere, lyder det fra partiet.

Statsminister Mette Frederiksen i Statsministeriets Spejlsal. Socialdemokratiets erhvervsklub omtaler hende ikke længere som 'statsminister'. Nu er hun 'partiformand'.
Statsminister Mette Frederiksen i Statsministeriets Spejlsal. Socialdemokratiets erhvervsklub omtaler hende ikke længere som 'statsminister'. Nu er hun 'partiformand'.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Socialdemokratiets erhvervsklub titulerer ikke længere Mette Frederiksen som 'statsminister'.

I stedet omtales Danmarks øverste politiske leder nu som 'partiformand' i invitationerne til møderne i Erhvervsforum Vækst DK, som virksomheder og erhvervsorganisationer betaler et årligt kontingent på 20.000 kroner for at være medlem af.

Det viser mødeindkaldelsen til erhvervsklubbens seneste møde, som Altinget har fået aktindsigt i. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024