Om  
Åse Andersson

Ny kommunikationsdirektør i Jysk

Åse Andersson skifter Arla ud med Jysk.

Carl Andersen

Tidligere kommunikationschef for Arla Foods, Åse Andersson, indtager 1. september stillingen som kommunikationsdirektør for Jysk og Lars Larsen Group. Det oplyser Jysk i en pressemeddelelse.

Tidligere har Åse Andersson arbejdet som vært og redaktør på en række lokale tv-stationer, og har de seneste fem år arbejdet hos Arla Foods i stillingen som Global Head of Media. Det er således en erfaren profil, som får det overordnede ansvar for både intern og ekstern kommunikation i Jysk og Lars Larsen Group.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Jysk og Lars Larsen Group. Begge er anerkendte virksomheder med stærke grundværdier, og begge er på en spændende vækst- og udviklingsrejse med fokus på bæredygtighed og klima. Jeg ser meget frem til at bidrage og udvikle kommunikationen, så den fortsat understøtter virksomhedernes strategier sammen med det dygtige kommunikationsteam og samarbejdspartnere,” siger Åse Andersson. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024