Overblik: Disse erhvervspolitiske lovforslag er regeringen på vej med

Lov om ekstraskat for visse koncernenheder, lov om CO2-afgifter og ændring er årsregnskabsloven. Der bliver nok at se til på det erhvervspolitiske område i det netop påbegyndte folketingsår. Altinget har samlet et overblik over hvilke lovforslag og redegørelser, som regeringen planlægger at fremsætte i folketingsåret. 

Erhvervsminister Morten Bødskov (yderst til venstre) ankommer til Christansborg Slotskirke forud for Folketingets åbning tirsdag. Der er 13 lovforslag og to redegørelser på Morten Bødskovs ressortområde i regeringens lovprogram. 
Erhvervsminister Morten Bødskov (yderst til venstre) ankommer til Christansborg Slotskirke forud for Folketingets åbning tirsdag. Der er 13 lovforslag og to redegørelser på Morten Bødskovs ressortområde i regeringens lovprogram. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Der bliver nok at holde øje med for dansk erhvervsliv i dette folketingsår. 

I forbindelse med åbningen af Folketinget tirsdag er regeringens lovprogram for folketingsåret kommet ud, og det indeholder en række lovforslag på det erhvervspolitiske område. 

I lovprogrammet varsles blandt andet en ændring af konkurrenceloven, en ændring af årsregnskabsloven samt en ændring af aktiesparekontoloven og aktieavancebeskatningsloven.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024