Hvad vil de nye EU-kommissærer? Find svarene her

De håbefulde kandidater til at sidde i den næste EU-Kommission har leveret deres skriftlige svar på, hvad de vil bruge deres næste fem år på.

Her er det fulde kandidathold til EU-Kommissionen, som det ser ud, inden Europa-Parlamentet har haft dem til eksamen. Her kan de stadig risikere at dumpe.
Her er det fulde kandidathold til EU-Kommissionen, som det ser ud, inden Europa-Parlamentet har haft dem til eksamen. Her kan de stadig risikere at dumpe.Foto: Europa-Kommissionen
Rikke Albrechtsen

BRUXELLES: 4. november lyder startskuddet til den eksamensrunde, som alle Ursula von der Leyens 26 kandidater til den næste EU-Kommission skal igennem i Europa-Parlamentet.

Inden de sætter sig foran de europæiske folkevalgte til en tre timer lang mundtlig overhøring, har de dog allerede overstået den skriftlige del.

Den består af mange siders spørgsmål fra EU-parlamentarikerne om de finere detaljer i hver enkelte kommende kommissærs stofområde. Deres svar er nu offentliggjort.

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget EU kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra EU

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024