Her er alt, hvad du skal vide om Trepartsministeriets nye grønne styrelse

Medarbejdere fra Miljøstyrelsen og Landbrugsstyrelsen skal mødes i en ny styrelse for grøn arealomlægning og vandmiljø, der vil høre under Ministeriet for Grøn Trepart. Bliv klogere på styrelsens størrelse, lokation og arbejdsopgaver her.

Trepartsminister Jeppe Bruus (S) får en ny grøn styrelse under sig, der har ansvar for arealomlægning og vandmiljø. Styrelsen består af størstedelen af Landbrugsstyrelsen og lidt under halvdelen af Miljøstyrelsen.
Trepartsminister Jeppe Bruus (S) får en ny grøn styrelse under sig, der har ansvar for arealomlægning og vandmiljø. Styrelsen består af størstedelen af Landbrugsstyrelsen og lidt under halvdelen af Miljøstyrelsen.Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

Efter omtrent en måneds organisering begynder tingene at falde på plads i det nye grønne trepartsministerium, hvor Jeppe Bruus (S) skal sidde for bordenden.

Og ikke nok med at han skal råde over det nye ministerium, så får han også en ny grøn styrelse under sig.

Størstedelen af Landbrugsstyrelsens medarbejdere og en del af Miljøstyrelsens medarbejdere vil nemlig blive fusioneret i Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024