IT-direktør fra Arla til Aalborg Universitet

Aalborg Universitet har hentet Flemming Koch ind som ny IT-direktør. Han kommer fra en stilling i Arla og har tidligere haft direktørstillinger hos Danfoss, Solar og KMD.

Sara Ridder

Flemming Koch er ansat som ny IT-direktør på Aalborg Universitet. Den 54-årige cand.merc. forlader derfor sin stilling som IT-direktør ved Arla Danmark i Aarhus. 

"Aalborg Universitet er et internationalt universitet med stor betydning i Nordjylland og Danmark. IT-afdelingens opgave med at servicere de ca. 25.000 studerende, forskere, undervisere og teknisk/administrative medarbejdere er i dagligdagen en forudsætning for, at alle fungerer med moderne teknologiske værktøjer og processer. Jeg finder det særdeles spændende at levere denne service i tæt samarbejde med de øvrige ca. 140 ansatte i IT-afdelingen," fortæller Flemming Koch i en nyhed på universitetets hjemmeside.

Aalborg Universitet er i gang med en digitaliseringsproces, der i den kommende tid skal accelereres, og det skal Flemming Koch være med til. Han bringer erfaring med fra Danfoss, Solar og KMD, hvor han har haft direktørposter.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024