K vil være kendte for forebyggelse

NYHED: De konservative vil satse på at blive kendt for forebyggelse og sundhed frem for skattelettelser.
Den konservative sundhedsordfører Helle Sjelle talte for at opprioritere forebyggelsen på partiets landsråd i weekenden.
Den konservative sundhedsordfører Helle Sjelle talte for at opprioritere forebyggelsen på partiets landsråd i weekenden.Foto: www.konservative.dk
Niels Th. Dahl

Den enkelte skal have nogle redskaber, så man ved, hvad der er sundt og usundt.

Helle Sjelle
Sundhedsordfører (K)

Danskerne skal kende Det Konservative Folkeparti som et parti, der prioriterer sundhed og forebyggelse allerhøjst.

Det var meldingen fra partiets landsråd i Herning i den forgangne weekend. Her talte både partiformand Bendt Bendtsen og sundhedsordfører Helle Sjelle varmt for en bedre forebyggelsesindsats.

"Indsatsen over for børn i skolerne bliver afgørende for succes. En sund livsstil er noget, der grundlægges i barndommen - derfor skal der mere fokus på sundhed i skolen, så unge lærer mere om det gavnlige ved sund kost, rigelig motion, lavt forbrug af alkohol og nul tobak," sagde Helle Sjelle blandt andet i sin tale på landsrådet og foreslog konkret, at der i skolerne skal afsættes flere timer til idræt.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024