Ny på tinge: Jens Henrik Thulesen Dahl

INTERVIEW: Blandt Folketingets 69 nye MF'ere finder man DF's 50-årige videnskabsordfører Jens Henrik Thulesen Dahl. Læs her, hvad han blandt andet mener om 12-skalaen og de studerendes faglighed.
Foto: danskfolkeparti.dk

Jeg er bange for kvaliteten af uddannelserne, og underviserne har ret i, at vi står over for en udfordring.

Jens Henrik Thulesen Dahl
Videnskabsordfører for Dansk Folkeparti
Fakta

Jens Henrik Winther Thulesen Dahl er født 20. juli 1961. Han er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet 1985, har en diplomuddannelse i ledelse fra Vitus Bering Danmark i Horsens 2009 og er storebror til Dansk Folkepartis næstformand Kristian Thulesen Dahl.

Jens Henrik Thulesen Dahl har haft en kort politisk karriere, da han kun nåede at sidde to år i byrådet i Assens, inden han blev opstillet som folketingskandidat.

Han blev valgt til Folketinget i 2011 for Dansk Folkeparti. Han fik 5.594 personlige stemmer. På trods af den korte karriere er han blevet udpeget som ordfører for forebyggelse samt videnskab og forskning.

Ved folketingsvalget i september sagde Dansk Folkeparti farvel til gamle kendinge og velkommen til otte nye ansigter i folketingsgruppen.

Et af de nye ansigter er det 50-årige tidligere byrådsmedlem i Assens, Jens Henrik Thulesen Dahl.

Jens Henrik Thulesen Dahl er blevet udpeget som sit partis ordfører for videnskab og forskning. Læs her, hvad han mener om en række aktuelle problemstillinger på området.

SF's Jonas Dahl har over for Altinget.dk åbnet for, at man ændrer på den såkaldte 12-skala. Hvad er din holdning til karakterskalaen?
"Jeg ved ikke, om dens opbygning er voldsomt god. Den nye karakterskala handler om, at man starter på et niveau, og jo flere fejl man laver, jo dårligere karakter får man. På det grundlag kunne jeg godt lide den gamle 13-skala, fordi der var mulighed for at give noget for det exceptionelle.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024