Ordførere beroliger før akkrediteringsmøde

AKKREDITERING: Ordførerne fra V og S beroliger universiteterne inden møde om akkrediteringen af de videregående uddannelser tirsdag morgen.
Venstres forskningsordfører Esben Lunde Larsen beroliger universiteterne inden forhandlingerne om en ny lov om akkreditering.
Venstres forskningsordfører Esben Lunde Larsen beroliger universiteterne inden forhandlingerne om en ny lov om akkreditering.Foto: Pernille Møller/Altinget.dk
Mads Bang
Man skal stå tidligt op, hvis man vil have indflydelse på den kommende lov om akkreditering af de videregående uddannelser.

På grund af juletravlhed i Folketinget har uddannelsesminister Morten Østergaard (R) nemlig indkaldt til politiske forhandlinger om akkrediteringen af de videregående uddannelser klokken syv tirsdag morgen.

Loven om akkreditering af uddannelserne har netop været i høring, og mens der er stor tilslutning til at ændre systemet, så er der også bekymring for ekstra bureaukrati i overgangen fra den gamle ordning til en ny.

Den bekymring mener ordførerne fra Socialdemokraterne og Venstre dog ikke, der er grund til.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024