Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent
Susie Jessen
svarer
Kaare Dybvad Bek

Hvordan agter ministeren at sikre, at ingen medlemmer af Det Nationale Integrationsråd sympatiserer med Hamas og andre terrororganisationer i Mellemøsten?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Udlændinge- og Integrationsudvalget, Spørgsmål 496

Vil ministeren redegøre for, hvordan ministeren agter at sikre, at ingen medlemmer af Det Nationale Integrationsråd sympatiserer med Hamas og andre terrororganisationer i Mellemøsten?

Svar fra fredag den 23. august 2024

Vil ministeren redegøre for, hvordan ministeren agter at sikre, at ingen medlemmer af Det Nationale Integrationsråd sympatiserer med Hamas og andre terrororganisationer i Mellemøsten?

Svar:

Først og fremmest er det vigtigt for mig at slå fast, at jeg på det skarpeste tager – arbejdet på integrationsområdet. Man kan aldrig helgardere sig mod, hvad de udpegede medlemmer efterfølgende udtaler i offentligheden eller på sociale medier. Men helt generelt mener jeg, at det at hylde lederen af en terrororganisation er uforeneligt med at sidde i et nationalt integrationsråd. Det skal der ikke herske nogen tvivl om.

Derfor vil vi også se nærmere på rammerne for rådets virke, herunder om vi i fremtiden kan forbedre processerne, når medlemmer af rådet udpeges. 23. august 2024 Udlændinge- og Integrationsministeriet Akt-id 6198 4000 [email protected]

www.uim.dk 36977191 2024 - 12179 2780913 Kaare Dybvad Bek / Katrine Bang Nielsen Side 1/

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024