DIF-formand kommenterer betændt Rusland-sag: "Jeg ved ikke, hvad Jesper Møller har stemt"

DIF-formand Natorp har talt med Jesper Møller efter omdiskuteret Rusland-afstemning i UEFA. Alligevel ved Natorp ikke, hvad den danske repræsentant stemte i den højpolitiske sag om deltagelse af russiske ungdomslandshold.

DIF-formand vil ikke tage stilling til, om danske Jesper Møller bør fortælle offentligheden, hvad han stemte, da UEFA besluttede at åbne for russiske U17-landshold.
DIF-formand vil ikke tage stilling til, om danske Jesper Møller bør fortælle offentligheden, hvad han stemte, da UEFA besluttede at åbne for russiske U17-landshold.Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Rasmus Dahl Løppenthin

Danmarks Idrætsforbund vil ikke presse DBU-formand Jesper Møller til at fortælle, hvad han stemte, da UEFA i sidste uge besluttede at åbne for deltagelse af russiske U17-landshold.

"Jeg er jo ikke med i UEFA's bestyrelseslokale eller med i maskinrummet omkring fodbolden og DBU, så det mener jeg ikke noget om. Jeg hæfter mig ved, at det er ærgerligt, at der bliver lukket op for de russiske U17-landshold. Det er imod den linje, vi kører i dansk idræt og i Norden. Det er positivt, at seniorlandsholdene ikke bliver inkluderet igen, før krigen er afsluttet," siger Hans Natorp.

"Hvad der er sket i alle mellemregningerne i UEFA, før man er kommet frem til den beslutning, er jeg ikke tæt på, så det kan jeg ikke udtalte mig om," fortsætter han.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024