Sådan fordeles millionerne på årets idrætsaktstykke

En million kroner til Anti Doping Danmarks samarbejde med fitnesscentre og lille stigning i støtten til idrætssociale indsatser. Sådan fordeles de 11,9 millioner fra udlodningsmidlerne, der i år er på idrættens aktstykke.

Mest iøjnefaldende er, at 1 million kroner går til Anti Doping Danmarks samarbejde med fitnesscentre, der skal skabe sunde træningsmiljøer og forebygge brug af doping. 
Mest iøjnefaldende er, at 1 million kroner går til Anti Doping Danmarks samarbejde med fitnesscentre, der skal skabe sunde træningsmiljøer og forebygge brug af doping. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Jeppe Højberg Sørensen

Hvert år fordeler Kulturministeriet de resterende udlodningsmidler på årets idrætsaktstykke. 

13. juni blev dette års fordeling præsenteret i en pressemeddelelse, og i år er der 11,9 millioner at dele ud på idrætsområdet.

Fordelingen ligner i brede træk sidste års. Mest iøjnefaldende er, at 1 million kroner går til Anti Doping Danmarks samarbejde med fitnesscentre, der skal skabe sunde træningsmiljøer og forebygge brug af doping. 

Altinget logoIdræt
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget idræt kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024