Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Regeringen parat med flere millioner til Team Danmark: Kommer ikke til at ændre på ny strategi

Regeringen har afsat 35,4 millioner penge til Team Danmark i årets finanslovsudspil. Det er andet år i træk, at eliteidrætten står til at modtage store bevillinger. Team Danmark-sportsdirektør er taknemmelig. LA-ordfører er kritisk overfor øget støtte på kulturområdet. 

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Regeringen står klar med 35 millioner kroner til Team Danmark. Det fremgår af regeringens finanslovsudspil, der blev præsenteret fredag formiddag.

Midlerne skal fordeles sådan, at Team Danmark modtager 4,5 millioner i 2027 og 30,9 millioner i 2028, hvor OL afholdes igen. De lægges til de 70 millioner, Team Danmark blev bevilliget på finansloven sidste år, der løb frem til 2027.

”Vi er dybt taknemmelige for, at der er politisk bevågenhed på dansk eliteidræt. Så vi siger tak til regeringen for, at de tænker på os, så vi har mulighed for at give eliteatleterne og deres trænere nogle ordentlige vilkår,” siger Lars Balle Christensen, sportsdirektør i Team Danmark, til Altinget.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024