Ugens profil: Jens Øyås Møller vil gentænke ”håbløs og forældet” skov- og kystlovgivning

Som udviklingskonsulent hos Lokale og Anlægsfonden har Jens Øyås Møller erfaret, at lovgivningen på skov- og kystområdet tit bliver en bremseklods. Derfor råder han politikerne til at opdatere det i trit med samtiden, så flere kan blive idrætsaktive i naturen.

Skov- og kystlovgivningen er i almenvældets interesse håbløst gammeldags
og forældet i forhold til at stimulere og understøtte et fritidsliv, som alle kan få glæde af, mener Jens Øyås Møller.
Skov- og kystlovgivningen er i almenvældets interesse håbløst gammeldags og forældet i forhold til at stimulere og understøtte et fritidsliv, som alle kan få glæde af, mener Jens Øyås Møller.Foto: Privat foto.
Lærke Møller Hansen

Naturen er fremtidens innovative idrætsareal.

Sådan falder ordene prompte hos Jens Øyås Møller, som er udviklingskonsulent hos Lokale og Anlægsfonden, da han skal sætte ord på, hvilken betydning en udvidelse af Danmarks skovareal kan have for et aktivt udeliv.

Men alt for tit står lovgivningen i vejen for at nytænke idrætsfaciliteter, understreger han og peger på, at der er brug for nogle nye rammer, der bedre kan understøtte mødet med skoven.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024