Energisparerådet vurderer de store helheder

INTERVIEW: Energisparerådet skal se muligheder for samspil og give rådene videre til klima- og energiminister Lykke Friis (V). Altinget | Energi & Klima har snakket med Lone Møller Sørensen, der er formand for Energisparerådet.
Foto: Rambøll

Der er mange enkelte tiltag, der kan være med til at flytte noget, men jeg tror, at en af de ting, som vi særligt vil se på, er at sammensætte, hvordan man mest hensigtsmæssigt sætter ind, når man laver sine energibesparelsestiltag.

Lone Møller Sørensen
Formand for Energisparerådet

Energisparerådet er for nyligt blevet nedsat af klima- og energiminister Lykke Friis (V). Rådet kommer til at være en vigtig brik i indsatsen for at få nedbragt det danske energiforbrug. 

Lone Møller Sørensen, hvad skal Energisparerådet lave?

Det, vi i høj grad skal, er at gå ind og arbejde med at styrke koordineringen i forhold til besparelsesindsatsen for energi. Hvordan man kan få de forskellige tiltag til at spille sammen med særligt fokus på de ting, der foregår i Center for Energibesparelse, energiselskaberne og Energistyrelsen.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024