Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Global klimapolitik skifter hænder fra Dan Jørgensen til Lars Aagaard: ”Det bliver en stejl læringskurve”

Der følger en historisk dansk førertrøje med i ansvaret for de globale klimaforhandlinger. Men Lars Aagaard (M) melder sig klar til at fylde Dan Jørgensens sko ud.

 ”Jeg er klar til at tage over og fylde dine sko ud, lære alle de nye forkortelser og fylde noget indhold i dem. Global handling. Det haster,” sagde Lars Aagaard, da han overtog ansvaret for den globale klimapolitik fra Dan Jørgensen.  
 ”Jeg er klar til at tage over og fylde dine sko ud, lære alle de nye forkortelser og fylde noget indhold i dem. Global handling. Det haster,” sagde Lars Aagaard, da han overtog ansvaret for den globale klimapolitik fra Dan Jørgensen.  Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Med opsplitningen af Dan Jørgensens ministerområde er ansvaret for de globale klimaforhandlinger tilbage hos en minister, der samtidig også har ansvaret for klima, energi og forsyning i Danmark.

Og der er nok at leve op til for minister Lars Aagaard (M), kunne man høre på overdragelsestalen i Eigtveds Pakhus torsdag eftermiddag.

Ikke nok med, at alle er overbeviste om, at Dan Jørgensens hjerte er ægte grønt. Der er også meget store sko og ryet som medieglad CNN-minister at forholde sig til. Og så selvfølgelig Danmarks position i de internationale klimaforhandlinger.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024