Helveg skal stå skoleret for blå blok

SAMRÅD: Klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen (R) skal torsdag svare for sig, når oppositionen har ministeren i samråd om, hvordan regeringen vil opfylde sit mål om et fossilfrit Danmark i 2050.

Torsdag er klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen (R) kaldt i samråd om, hvordan regeringen vil opfylde sit mål om et fossilfrit Danmark i 2050.
Torsdag er klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen (R) kaldt i samråd om, hvordan regeringen vil opfylde sit mål om et fossilfrit Danmark i 2050.Foto: Folketingets tv
Morten Øyen

Hvordan vil regeringen opfylde målet om, at der i 2050 slet ikke skal indgå fossile brændsler i energiforsyningen? Og hvad bliver konsekvensen for energipriserne, udenlandske biler på vejene i Danmark, og skal der stadig udvindes olie fra Nordsøen?

Det er blot nogle af de spørgsmål Venstres Lars Chr. Lilleholt, Dansk Folkepartis Mikkel Dencker, og Villum Christensen fra Liberal Alliance ønsker svar på, når de torsdag har klima- og energiministeren i samråd i Folketinget.

Rasmus Helveg Petersen (R) har allerede besvaret nogle af spørgsmålene skriftligt, men oppositionspartierne er ikke tilfredse med ministerens svar – og vil derfor nu have dem uddybet.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024