Klimavenlig videokommunikation på COP15

COP15: Når FN's klimatopmøde løber af stablen i december, kan mødets deltagere nyde godt af en helt ny kommunikationsteknologi.
Deltagere kan på denne måde kommunikere med hjemlandet og resten af verden under COP15 i København fra d. 7. til d. 18. december i år.
Deltagere kan på denne måde kommunikere med hjemlandet og resten af verden under COP15 i København fra d. 7. til d. 18. december i år.Foto: Cisco
Udenrigsministeriet har netop udpeget firmaet Cisco som officiel teknologipartner. Firmaet samarbejder med den danske regering om at udrulle Cisco TelePresence-systemer og netværksforbindelser til brug under klimatopmødet.

Virtuelle møder i HD-kvalitet 
Systemet gør det muligt at holde møde med mennesker på den anden side af kloden med med en naturtro lyd og ved at vise personerne på skærmen i fuld størrelse i HD-kvalitet.

Kontorchef i Udenrigsministeriet Svend Olling glæder sig over samarbejdet.

"Der står meget på spil for hele planeten på COP15. Som vært er Danmark meget bevidst om sit ansvar," siger Svend Olling i en pressemeddelelse og fortsætter:

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024