Ny bestyrelsesformand for Dansk Elbil Alliance

ELBILER: Dansk Elbil Alliance har fået ny bestyrelsesformand. Johnny Hansen, administrerende direktør i Better Place, varetager nu posten.

Administrerende direktør i Better Place, Johnny Hansen, er blevet bestyrelsesformand for Dansk Elbil Alliance. Den nye formand vil som en af de første opgaver sikre, at regeringens grønne energiplaner resulterer i en grønnere transportsektor. Det fremgår af et nyhedsbrev fra organisationen.

"Regeringens ambition om mere end 50 procent vindkraft i 2020 gør elbiler til en afgørende brik i fremtidens energisystem. Men det kræver løsninger for, hvordan vi gør transporten grønnere. Elbilbranchens bud er, at det kræver politiske incitamenter for danskerne til at købe elbiler og langsigtede rammebetingelser i form af en national strategi, som sikrer den nødvendige investeringslyst," udtaler Johnny Hansen i nyhedsbrevet.

Klima-, energi og bygningsminister Martin Lidegaard (R) gæstede Dansk Elbil Alliances årsmøde 23. november 2011, hvor han anerkendte behovet for en samlet national elbil-strategi og opfordrede branchen til at byde ind med viden om, hvad elbilbranchen kan levere, hvor intelligent elbilen kan lade, og hvordan roaming sikres, fremgår det af nyhedsbrevet.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024