Ny koncerndirektør til SE

Energi- og telekoncernen SE får ny koncerndirektør i form af Torben Poulsen. Han kommer til at få ansvar for Koncern Salg og Operations.

Mikkel Bødker Olesen

Den nye koncerndirektør i energi- og telekoncernen SE er Torben Poulsen, skriver koncernen i en pressemeddelelse. Hans ansvarsområde bliver Koncern Salg og Operations. Torben Poulsen har en fortid i LEGO og Vestas, men har senest stået i spidsen for Stofa Operations, hvor han gjorde sig positivt bemærket.

"Torben er en stærk kulturbærer og rollemodel for dét, lederskab handler om i SE. Det har han bevist både som direktør for Syd Energi Net og senest som direktør for Stofa Operations," siger administrerende direktør i SE Niels Duedahl.

Der er i løbet af den seneste måned sket en del ændringer i SE's direktion. For mindre en måned siden sagde koncernen farvel til de to koncerndirektører Henrik Mentz og Lars Andreasen. 

Altinget logoKlima
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget klima kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024