Regeringen og støttepartier afsætter 2,6 millioner til folkedans, museer og teater

Skagens Kunstmuseer, foreningen Folkedans for fremtiden og teatret Mungo Park modtager ekstraordinære midler.

Der er blevet afsat 600 millioner kroner til teatret Mungo Park, der skal tiltrække flere til forestillingerne. På billedet er det forestillingen 'De Hovedløse'.
Der er blevet afsat 600 millioner kroner til teatret Mungo Park, der skal tiltrække flere til forestillingerne. På billedet er det forestillingen 'De Hovedløse'.Foto: Pressefoto/Mungo Park
Max Læbo Wulff

Regeringen har sammen med støttepartierne SF, Radikale Venstre og Enhedslisten besluttet af afsætte 2,6 millioner kroner til tre kulturprojekter.

Det skriver Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

En bevilling på en million kroner bliver tildelt Skagens Kunstmuseer. Pengene skal gå til en bevarings- og konserveringsindsats i museets to kunstnerhjem, Drachmanns Hus og Anchers Hus. Ligeledes går en million kroner til foreningen Folkedans for fremtiden, der arbejder for at udbrede kendskabet til dansk folkedans. Og til sidst afsætter partierne 600 millioner kroner til teatret Mungo Park. Her skal pengene gå til at tiltrække nye publikumsgrupper til teatrets forestillinger.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024